director web scurhanchess: "Trofeul Finaliștilor" a adus la rampă noi copii talentați !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

vineri, 4 aprilie 2014

"Trofeul Finaliștilor" a adus la rampă noi copii talentați !



Noul val de copii talentați ai CSM Petroșani,Daria Costică - Stamatie,Robert - Andrei Vătășelu,ambii de 6 anișori,Bogdan - Nicolae Maier,8 ani și Flavius - Andrei Ignat,10 ani,au realizat cele mai multe puncte în competiția de șah "Trofeul Finaliștilor" de la Petroșani !



Click pe link pentru a urmări un album foto !
https://www.facebook.com/scurhan.gheorghe/media_set?set=a.620863517992336.1073741876.100002060799425&type=1

În organizarea CSM Petroșani,în perioada 31.03. - 03.04.2014, la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani s-a desfășurat etapa pe anul 2014 a concursului de șah închis dotat cu premii "Trofeul Finaliștilor", rezervat copiilor și juniorilor din cadrul clubului.S-a jucat pe trei grupe valorice,în sistem berger,între 9 și 12 runde.Astfel,în turneul de juniori 12 ani,primul loc i-a revenit cu 7 puncte (+7 =0 -2) lui Flavius - Andrei Ignat,de la Colegiul Tehnic "Constantin Brancuși" Petrila,urmat în clasament pe locul doi de Cristian - Florin Matyas,Școala Gimnazială I.G.Duca Petroșani. La băieți 11 ani s-a impus cu 4 puncte Robert - Ioan Nistor,Școala Generală "Avram Stanca" Petroșani,iar la fete 12 ani titlul i-a revenit șahistei de 8 ani, Elena - Bianca Asoltanei,de la Școala Gimnazială I.G.Duca Petroșani.În turneul de copii debutanți 10 ani, după cele 12 partide desfășurate titlul i-a revenit cu 10 puncte (+9 =2 -1), șahistului de opt anișori,Bogdan - Nicolae Maier,urmat în clasament pe locul doi de Erik Banto,ambii de la Școala Gimnazială I.G.Duca Petroșani.În grupa de copii 7 ani s-a impus cu 8 puncte (+7 =2 -3), micuțul de șase anișori,Robert - Andrei Vătășelu,de la Grădinița cu program prelungit Dimitrov Petroșani,urmat în clasament pe locul doi de Matei - Ioan Scoarță,de la Școala Generală "Avram Stanca" Petroșani. La fete 9 ani titlul i-a revenit cu 5,5 puncte (+4 =3 -5),șahistei Andreea Cioloca,de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Petroșani.În turneul de copii boboci 10 ani,după nouă runde de joc titlul i-a revenit cu 8 puncte (+8 =0 -1),micuței șahiste de șase anișori,Daria Costică - Stamatie,de la Grădinița Nr.1 Petroșani.La băieți 9 ani s-a impus cu 5,5 puncte (+5 =1 -3), Andrei - Răzvan Albescu,de la Școala Gimnazială I.G.Duca Petroșani.La fete 9 ani titlul i-a revenit lui Ana - Taisia Scoarță, de la Școala Generală "Avram Stanca" Petroșani,urmată în clasament pe locul doi de Delia - Oana Pîrlea,de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Petroșani.Toți participanții au primit dulciuri, trofee și medalii frumoase,precum și diplome.
" A fost o competiție reușită din toate punctele de vedere.Este clar că începand cu acest turneu vom începe să ne axăm pe noul val de copii,cu care sperăm să avem rezultate bune începand din vară și mai ales anul viitor la campionatele naționale ! "  

          Gheorghe Șcurhan, coordonator CSM Petroșani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu