director web scurhanchess: Oana - Magdalena Şchiopu,de la CS Vulcan,campioană naţională şcolară la şah blitz la Căciulata !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

miercuri, 4 februarie 2015

Oana - Magdalena Şchiopu,de la CS Vulcan,campioană naţională şcolară la şah blitz la Căciulata !


(Foto)
Oana - Magdalena Şchiopu,CS Vulcan
Campioană naţională şcolară la şah blitz la Căciulata !

Ieri,la Căciulata s-a desfăşurat şi proba de şah blitz a concursului naţional şcolar "Elisabeta Polihroniade". Astfel, reprezentanta Vulcanului şi-a trecut deja în palmares prima medalie de aur obţinută anul acesta în grupa de copii b + f  9 ani.Oana a reuşit cu 7 puncte să se claseze în primele trei locuri în clasamentul general şi primul loc la fete ! Pe primul loc în clasamentul general se află,cu 7,5 puncte,Robert - Ionuţ Creangă,CS Universitar de Şah Bucureşti,urmat în clasament pe locul doi de Tudor Ioan,Clubul Central de Şah Bucureşti. Astăzi,de la ora 15,30,urmand să se desfăşoare runda a VI - a din proba de şah clasic,unde Oana conduce de asemenea în clasament cu cinci puncte din tot atatea posibile ! Şahista din Vale o va întalni cu piesele albe pe reprezentanta CS Municipal Ploieşti,Ioana - Antonia Ciapă,3 puncte,clasată pe locul cinci în acest moment. 
                                              Gicuţă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu