director web scurhanchess: După primele patru runde desfăşurate,Oana - Magdalena Şchiopu,CS Vulcan,este pe poziţia a doua în cadrul Festivalului "Cei 3 Căluţi" de la Bucureşti !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

sâmbătă, 21 martie 2015

După primele patru runde desfăşurate,Oana - Magdalena Şchiopu,CS Vulcan,este pe poziţia a doua în cadrul Festivalului "Cei 3 Căluţi" de la Bucureşti !

(Foto)
Oana - Magdalena Şchiopu,CS Vulcan,tot mai încrezătoare în forţele ei !

În perioada 20 - 22 martie 2015 la Hotel Caro din Bucureşti se desfăşoară un concurs de şah pentru copii şi juniori pană în 14 ani,dotat cu premii Festivalul "Cei 3 căluţi".În toate cele patru turnee:8 ani,10 ani,12 ani şi 14 ani,se joacă în sistem elveţian 7 runde,cu un timp de joc de 61 de minute pentru fiecare jucător. Astfel, în turneul de copii 10 ani,cu 26 de participanţi, după primele patru runde desfăşurate,reprezentanta Văii Jiului, Oana - Magdalena Şchiopu,legitimată la CS Vulcan,are 3,5 puncte (+3 =1 -0),ocupand poziţia a doua.Oana reuşind să treacă de Mihai - Bogdan Daja,CS Universitar de Şah Bucureşti,Vlad - Ştefan Nedelcu,ACS Jocul Celor 3 Cai Bucureşti şi Darius - Gabriel - Orlan Musteaţă,CS Alcor Bucureşti,remizand cu Rainer - Fabian Rehner,CS Logic 64 Braşov.În runda a cincea de maine urmand să-l întalnească cu piesele albe pe Alexandru - Mihai Toma,Clubul Central de Şah Bucureşti.Reprezentanta Vulcanului este însoţită la competiţie de preşedintele clubului CS Vulcan,dl. Dorel Şchiopu.Îi dorim mult succes lui Oana şi sperăm ca pe langă un rezultat bun să facă şi partide cat mai frumoase ! 
                                         Gicuţă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu