director web scurhanchess: Regina şahului romanesc,Elisabeta Polihroniade,a fost decorată post–mortem cu ordinul naţional " Pentru Merit " în grad de Cavaler !

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015

OPEN ŞAH PETROŞANI 2015
Aspecte din timpul rundelor, de la turneele de şah clasic şi dezlegări pentru copii,juniori şi seniori "OPEN ŞAH PETROŞANI" 2015 ! Pentru mai multe imagini CLICK PE POZĂ !

marți, 26 ianuarie 2016

Regina şahului romanesc,Elisabeta Polihroniade,a fost decorată post–mortem cu ordinul naţional " Pentru Merit " în grad de Cavaler !

(Foto)
Marea maestră internaţională,Elisabeta Polihroniade

(Foto)
Sabin - Mario Deaconescu alături de doamna şahului,Elisabeta Polihroniade

(Foto)
Multimedaliata naţională şi internaţională,Daria - Ioana Vişănescu,alaturi de Elisabeta Polihroniade !

(Foto)
Premiere Campionatul Naţional Şcolar
"Elisabeta Polihroniade"





Ceremonia de înmormantare cu onoruri militare în cinstea marei maestre Elisabeta Polihroniade
https://www.facebook.com/iulian.gabar/videos/979978668744678/

Pentru profesionalismul şi dăruirea de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere dedicate sportului minţii,preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o post-mortem pe marea maestră internaţională,Elisabeta Polihroniade,cu ordinul naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler.Cu nouă titluri de campioană olimpică şi şapte titluri de campioană naţională,Elisabeta Polihroniade,a fost un reper pentru generaţii întregi de şahişti romani.Maestra şahului a murit sambată,la varsta de 80 de ani,în urma unei lungi suferinţe cauzate de o boală teribilă şi a fost înmormantată cu onoruri militare la Mănăstirea Cernica.
Gicuţă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu